Helyénvaló írások, Rólunk írták

Alertă maximă

Olyan kincset veszítünk el a kistermelők eltűnésével, amelyet soha nem fogunk tudni visszahozni! Rajtunk múlik, hogy képesek leszünk-e életben tartani a környezetünkben levő kistermelőket azzal, hogy az ők termékeiket vásároljuk, fogyasztjuk! Ha gyermekeink megszokják az itthoni ízeket, akkor nem kérdés az életbenmaradásuk! SZÍVBŐL KÉREK MINDENKIT, HOGY GONDOLKOZZON EL AZ ALÁBBI ÍRÁS KAPCSÁN A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRŐL EBBEN A TÉMÁBAN! Nagyon köszönöm!

https://www.agroinfo.ro/economic/au-disparut-20-000-de-ferme-mici-din-romania?fbclid=IwAR2CU5zLHDVRaIN0vvpEoi3DeqNBvE7P2tjBk4Ktw5WycbUpojb26y1MYkM[:ro]https://www.agroinfo.ro/economic/au-disparut-20-000-de-ferme-mici-din-romania?fbclid=IwAR2CU5zLHDVRaIN0vvpEoi3DeqNBvE7P2tjBk4Ktw5WycbUpojb26y1MYkM

Vom pierde o comoară odată cu dispariția micilor producători! Depinde de noi să putem menține în viață micii producători din jurul nostru, cumpărând și consumând produsele lor! Dacă copiii noștri se obișnuiesc cu aromele locale, supraviețuirea producătorilor mici nu va mai fi o problemă! VĂ ROG DIN SUFLET SĂ VĂ GÂNDIȚI LA PROPRIA RESPONSABILITATE ÎN ACEST SUBIECT! Mulțumesc foarte mult!