fbpx
My Cart
16,00 lei
Bine ai venit!
Oferim spațiu pentru lanțurile de vânzări scurte din Odorheiu Secuiesc, îi ajutăm pe producătorii locali să-și facă produsele mai accesibile pentru consumatori, iar pe consumatori să găsească într-un „centru” toate produse fabricate local, prin metode tradiționale și din materii prime sănătoase.
Produsele noastre
Programul nostru
Proiectul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă numită "Helyénvaló Helyit!" dorește să ofere producătorilor locali un spațiu de vânzări, și să asigure consumatorilor produse de calitate.
2017/05/30 16:06
Despre noi
Un magazin ecologic, prietenos
01
Întotdeauna proaspăt
Produsele noastre sunt întotdeauna proaspete, deoarece vin de la producători locali, evitând astfel coșmarul logistic lung.
02
Sănătos
Credem că este evident cu cât sunt mai sănătoase produsele care se cultivă în pământ local, care nu conțin aditivi.
03
Produse locale
Credem că putem avea mai multă încredere în produsele prietenilor, cunoștințelor, oamenilor din mediul nostru, decât în marfa adusă de la mii de kilometrii distanță.
04
De la producători locali
Cumpărând de la producători locali, sprijinim și economia locală, oferim oamenilor locali locurilor de muncă, un viitor și o viață sustenabilă.
Livrare rapidă
În zi lucrătoare
Servicii clienti
Între orele 8-16
Ramburs
Verificați produsele
Cele mai frumoase
lucruri e creează cu dăruire
Descoperă
cele mai recente produse

Praf de ciuperci 25g- Horváth

15,00 lei

Felhasználási javaslat:

​​​​​​​A laskagomba őrlemény lisztszerű por, amelyet felhasználáskor 30-60 percre helyezzünk annyi vízbe, hogy ellepje. Langyos víz használata elősegíti a gombapor duzzadását. Leves készítésénél sokkal több víz is adható. Az áztatólevet a gomba teljesen vagy részben felszívja, a maradékot az ételkészítéshez felhasználhatjuk. A gombapor levesek, mártások, főzelékek, töltelékek, pörköltek készítéséhez adalékanyagként, fűszerként egyaránt alkalmazható.

De ce să alegi
Produsele noastre?
Ai grijă de sănătatea ta!
Este un secret deschis că produsele provenite din străinătate sunt mai mult conservate pentru a rezista la efectele negative ale proceselor logistice de transport. Cu cât produsele sosesc mai de aproape, cu atât este nevoie de mai puțini aditivi. Consumând produse locale puteți reduce consumul de aditivi, și astfel vă păstrați sănătatea.
Sprijină mediul tău!
Prin achiziționarea de la producătorii locali, contribuiți foarte mult la creșterea economică a regiunii, care este esențială pentru creșterea nivelului de trai. Ne ajutăm reciproc construind comunitatea noastră.
Vești recente
Helyénvaló

Număr de telefon nou la magazin și în webshop

0371036989 Așteptăm solicitările, sugestiile Dvs.  
Read more

Sărbătorim  Ziua Femeii!

Sărbătorim  Ziua Femeii! Oricine intră în Magazinul „Helyénvaló” între 26 februarie și 8 martie 2019 și cumpără peste 30 de lei, va participa la extragerea …
Read more

Despre noi în mass-media

https://szekelyhon.ro/aktualis/zetelaka-es-a-gyumolcsfesztival-tobbi-dijazottja https://www.mediaklikk.hu/cikk/2018/09/25/negy-egtaj-egy-terkep-figyelemremelto-temakkal-varjak-a-terkep-keszitoi-a-nezoket-szombaton-a-dunan/ Jubilált az udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál X. Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál
Read more
Partenerii noștri
Pentru un viitor comun
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping