fbpx
My Cart
0,00 lei
Politica de confidențialitate

10. Politica de confidențialitate

HELYÉNVALÓ garantează securitateași confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către HELYÉNVALÓ pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse noutăți și oferte speciale, promoții și evenimente organizate, doar cu acordul prealabil al utilizatorului.

Prin crearea unui cont pe website-ul www.helyenvalo.ro, orice client este de acord, în mod automat, cu introducerea informațiilor sale în baza de date pentru promoții, oferte și noutăți.

Utilizatorii pot solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii din baza de date, se va trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa helyitermek@civitas.ro.

 11. Prelucrarea datelor cu caracter personal

În concordanţă cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată și completată prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 și prin Decizia ANSPDCP nr. 99/2018 privind încetarea aplicabilității unor acte normative cu caracter administrativ),

HELYENVALO are obligația de a administra, în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate, a informării prin intermediul campaniilor de newsletter referitor la noutățile HELYENVALO (oferte comerciale, situația contului de utilizator sau evenimente organizate).

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificarile și completările ulterioare,

HELYENVALO are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică, numai pentru scopurile specificate mai jos:

PRINCIPII DE PRELUCRARE:

  1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai în scopurile specificate, clare și legitime, iar acestea nu sunt prelucrate în alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
  2. Datele cu caracter personal trebuie să fie adecvate, relevante și neexcesive în raport cu scopul pentru care sunt colectate și/sau prelucrate ulterior.
  3. Datele cu caracter personal trebuie să fie exacte și, dacă este necesar, să fie actualizate sau șterse în conformitate cu cererile dumneavoastră. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru ștergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, având în vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate în continuare.
  4. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu se păstrează mai mult timp decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
  5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în condiții de securitate și astfel se asigură un nivel de protecție împotriva accesului neautorizat sau ilegal și, de asemenea, în fața pierderii, distrugerii sau deteriorării acestora.
  6. HELYENVALO nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa de e-mail pe website-ul helyenvalo.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
  7. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încalcărea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

HELYENVALO păstrează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului www.helyenvalo.ro, conform cerințelor Regulamentului European 2016/679.

Categoriile de date personale prelucrate de către HELYENVALO sunt:

  • Pentru persoane fizice: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare (domiciliu sau birou) și numărul de telefon.
  • Pentru persoane juridice: adresa de livrare și CUI (în vederea întocmirii facturi fiscale);

Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la la adresa de e-mail helyitermek@civitas.ro.

Drepturile care pot fi exercitate, în mod individual sau cumulat, de către dumneavoastră, cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal sunt urmatoarele:

  1. Dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal, aflate în posesia HELYENVALO;
  2. Dreptul de a solicita echipei HELYENVALO să rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
  3. Dreptul de a solicita ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse în momentul în care nu mai sunt necesare HELYENVALO;
  4. Dreptul de a solicita echipei HELYENVALO să vă furnizeze datele cu caracter personal obtinute direct de la dumneavoastră și, dacă este posibil, să transmită acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);
  5. Dreptul de a retrage consimțământul cu privire la prelucrare, în orice moment;
  6. Dreptul de restricționare a prelucrării – în cazul unui litigi cu privire la corectitudinea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  7. Dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

12. Soluționarea litigiilor

Orice litigiu apărut între Client și HELYÉNVALÓ va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă, în scris, prin posta electronica, la adresa: marius@nodverde.ro. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email helyitermek@civitas.ro.

13. Date de identificare HELYÉNVALÓ

S.C.Helyénvaló SRL

Nr. ord. Reg Com/An: J19/677/2017 

CIF:RO38201834

Adresa sediu social: Odorheiu Secuiesc, str. Solymossy nr. 29

 

 

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping