My Cart
0,00 lei
Bine ai venit!
Oferim spațiu pentru lanțurile de vânzări scurte din Odorheiu Secuiesc, îi ajutăm pe producătorii locali să-și facă produsele mai accesibile pentru consumatori, iar pe consumatori să găsească într-un „centru” toate produse fabricate local, prin metode tradiționale și din materii prime sănătoase.
Produsele noastre
Programul nostru
Proiectul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă numită "Helyénvaló Helyit!" dorește să ofere producătorilor locali un spațiu de vânzări, și să asigure consumatorilor produse de calitate.
2017/05/30 16:06
Despre noi
Un magazin ecologic, prietenos
01
Întotdeauna proaspăt
Produsele noastre sunt întotdeauna proaspete, deoarece vin de la producători locali, evitând astfel coșmarul logistic lung.
02
Sănătos
Credem că este evident cu cât sunt mai sănătoase produsele care se cultivă în pământ local, care nu conțin aditivi.
03
Produse locale
Credem că putem avea mai multă încredere în produsele prietenilor, cunoștințelor, oamenilor din mediul nostru, decât în marfa adusă de la mii de kilometrii distanță.
04
De la producători locali
Cumpărând de la producători locali, sprijinim și economia locală, oferim oamenilor locali locuri de muncă, un viitor și o viață sustenabilă.
Livrare rapidă
În zi lucrătoare
Servicii clienti
Între orele 8-16
Ramburs
Verificați produsele
Cele mai frumoase
lucruri e creează cu dăruire
De ce să alegi
Produsele noastre?
Ai grijă de sănătatea ta!
Este un secret deschis că produsele provenite din străinătate sunt mai mult conservate pentru a rezista la efectele negative ale proceselor logistice de transport. Cu cât produsele sosesc mai de aproape, cu atât este nevoie de mai puțini aditivi. Consumând produse locale puteți reduce consumul de aditivi, și astfel vă păstrați sănătatea.
Sprijină mediul tău!
Prin achiziționarea de la producătorii locali, contribuiți foarte mult la creșterea economică a regiunii, care este esențială pentru creșterea nivelului de trai. Ne ajutăm reciproc construind comunitatea noastră.
Vești recente
Helyénvaló

Magazinul Cumsecade pe Via Transilvanica

https://pressone.ro/video/via-transilvanica-desant-gastronomic-in-secuime Secuimea sau Terra Siculorum este un ținut surprinzător și fascinant – o adevărată perlă ascunsă pe traseul Via Transilvanica. Nu e doar tărâmul urșilor sau al…
Read more

Recomandare GastroArt

Recomandare GastroArt: ce sunt food-hubrile și cum ajută producătorii locali
Read more

Prezentarea Food Hub-urilor din România

Comandă de la unul din Food Hub-urile de mai jos și hai și tu în Cercul Binelui! Go to Food Hubs
Read more
Partenerii noștri
Pentru un viitor comun
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!