fbpx
My Cart
0,00 lei
Bine ai venit!
Oferim spațiu pentru lanțurile de vânzări scurte din Odorheiu Secuiesc, îi ajutăm pe producătorii locali să-și facă produsele mai accesibile pentru consumatori, iar pe consumatori să găsească într-un „centru” toate produse fabricate local, prin metode tradiționale și din materii prime sănătoase.
Produsele noastre
Programul nostru
Proiectul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă numită "Helyénvaló Helyit!" dorește să ofere producătorilor locali un spațiu de vânzări, și să asigure consumatorilor produse de calitate.
2017/05/30 16:06
Despre noi
Un magazin ecologic, prietenos
01
Întotdeauna proaspăt
Produsele noastre sunt întotdeauna proaspete, deoarece vin de la producători locali, evitând astfel coșmarul logistic lung.
02
Sănătos
Credem că este evident cu cât sunt mai sănătoase produsele care se cultivă în pământ local, care nu conțin aditivi.
03
Produse locale
Credem că putem avea mai multă încredere în produsele prietenilor, cunoștințelor, oamenilor din mediul nostru, decât în marfa adusă de la mii de kilometrii distanță.
04
De la producători locali
Cumpărând de la producători locali, sprijinim și economia locală, oferim oamenilor locali locuri de muncă, un viitor și o viață sustenabilă.
Livrare rapidă
În zi lucrătoare
Servicii clienti
Între orele 8-16
Ramburs
Verificați produsele
Cele mai frumoase
lucruri e creează cu dăruire
Descoperă
cele mai recente produse

Sirop de mentă și de lămâiță 500ml- Tofigem

15,00 lei

Ingrediente: extras de mentă și de lămâiță, zahăr, apă, acidifiant, acid citric, conservant: acid salicilic.

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ulei de nucă presat la rece 100 ml- Berze

45,00 lei

Ulei de nucă 100% presat la rece, filtrat.

Acizi grași vegetal (în 100 gr miez de nucă: omega3 12,8%, omega6 61,3%, omega9 17%), Vitamine A, B. și E, uleiul este bogat în fitonutrienți și este o sură excelentă de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, iod, fier și calciu. Valoare  energetică 100 g: 896 kcl, 3751 kJ. Nu se consuma persoanelor alergice la miez de nucă.

Cantitate netă: 100 ml

De ce să alegi
Produsele noastre?
Ai grijă de sănătatea ta!
Este un secret deschis că produsele provenite din străinătate sunt mai mult conservate pentru a rezista la efectele negative ale proceselor logistice de transport. Cu cât produsele sosesc mai de aproape, cu atât este nevoie de mai puțini aditivi. Consumând produse locale puteți reduce consumul de aditivi, și astfel vă păstrați sănătatea.
Sprijină mediul tău!
Prin achiziționarea de la producătorii locali, contribuiți foarte mult la creșterea economică a regiunii, care este esențială pentru creșterea nivelului de trai. Ne ajutăm reciproc construind comunitatea noastră.
Vești recente
Helyénvaló

Pastă de slănină

Ingrediente: 250 g slănină afumată 2 ouă fierte o ceapă medie o lingură de muștar Ábel o linguriță de paprika piper după gust Mod de…
Read more

Alertă maximă

https://www.agroinfo.ro/economic/au-disparut-20-000-de-ferme-mici-din-romania?fbclid=IwAR2CU5zLHDVRaIN0vvpEoi3DeqNBvE7P2tjBk4Ktw5WycbUpojb26y1MYkM Vom pierde o comoară odată cu dispariția micilor producători! Depinde de noi să putem menține în viață micii producători din jurul nostru, cumpărând și…
Read more

Felicitări câștigătorului pentru completarea chestionarului!

Mulțumim tuturor celor care au completat Chestionarul Cumsecade și, prin urmare, contribuie la îmbunătățirea serviciilor webshop-ului! 🙏Opinia tuturor respondenților este foarte importantă pentru noi, încorporăm comentariile…
Read more
Partenerii noștri
Pentru un viitor comun
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!