fbpx
My Cart
0,00 lei
Transport și plată

    Modalități de plată disponibile (Cum plătesc?)

Plata produselor comandate prin interemediul website-ului www.helyenvalo.ro se poate efectua în următoarele moduri:

  • plata în numerar la livrare, în momentul primirii produsului, prin achitarea acestuia către reprezentanții HELYÉNVALÓ – pe baza bonului fiscal aferent comenzii sau chitanței aferente contravalorii facturii emise (disponibil pentru persoane fizice și juridice);
  • plata prin transfer bancar sau cu card bancar în contul BRD;

   Modalități de livrare a produselor (Cum cumpăr?)

HELYÉNVALÓ iși rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților (e-mail sau telefon).

  • Produsele neambalate se găsesc în magazinul Helyénvaló din Odorheiu Secuiesc.
  • Pachetele comandate sunt livrate cu autoutilitara proprie frigorifică în Odorheiu Secuiesc și la o distanță de 30 km de Odorheiu Secuiesc. Acestea pot include produse lactate și produse din carne preambalate, legume proaspete, fructe și orice alte produse care pot fi găsite în magazinul Helyénvaló din Odorheiu Secuiesc. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 de lei.
  • Nu ne angajăm să trimitem alimente perisabile (lapte, produse din carne, legume proaspete, fructe) la distanțe mai mari de 30 de km Odorheiu Secuiesc, deoarece nu putem garanta continuitatea lanțului frigorific. Pachetele sunt livrate de un serviciu de curierat , iar clientul trebuie să plătească taxa de serviciu de curierat.
  • Ce nu se poate comanda este disponibil în magazin!

La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă.

 

 

.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping