fbpx
My Cart
0,00 lei
Produse

Brânză dejun maturată cu busuioc ~300g-Karpaten Milk

12,60 lei

42,00 lei/kg

Produsele lactate sunt livrate cu autoutilitara proprie frigorifică în Odorheiu Secuiesc și la o distanță de 30 km de Odorheiu Secuiesc.
Nu ne angajăm să trimitem alimente perisabile de ex. produse din lapte la distanțe mai mari de 30 de km Odorheiu Secuiesc, deoarece nu putem garanta continuitatea lanțului frigorific.
Toate produsele lactate pot fi cumpărate din magazinul nostru, din str. II. Rákóczi Ferenc, nr. 15, sau pot fi comandate prin telefon la nr. de tel. 0371036989 cu ridicare personală din magazin.

Category
Tags ,

Brand

Karpaten Milk SRL

SC Karpaten Milk SRL a fost înființată în anul 2002, ca afacere de familie începând producția în domeniul lactatelor în anul 2005, la 4 km de Gheorgheni în localitatea Valea Strâmbă.

Activitatea noastră principală se concretizează prin producerea brânzeturilor maturate din lapte de cea mai bună calitate achiziționată de la ferme din jurul Gheorgheniului.

Datorită prestației noastre pe piața de profil precum și a calității constante a produselor noastre am trecut la producția în regim de microîntreprindere.

Prin combinarea unei tehnologii moderne de fabricație cu experiența dobândită pe meleaguri elvețiene, pe baza unor rețete elvețiene sau proprii, brânzeturile maturate produse de noi se încadrează în categoria premium. Brânzeturile TEKERŐI și SUGÓ se maturează în 6-8 luni, iar brânzeturile TILSIT ajung la matirutate deplină în 2-4 luni. Deasemenea producem brânzeturile din categoria DEJUN ce se bucură de o popularitate foarte mare printre consumatori, condimentate numai cu condimente naturale de cea mai bună calitate.

Acordăm o atenție deosebită menținerii unui nivel de calitate optim și constant.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză dejun maturată cu busuioc ~300g-Karpaten Milk”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!