fbpx
My Cart
0,00 lei
Produse

Gem de fructe de pădure cu busuioc 300g-Tofigem

17,00 lei

Gem de fructe de pădure cu busuioc 300g

Category
Tags , ,
Tofigem

Descriere

Gem de fructe de pădure cu busuioc 300g

Brand

ÎF Tófalvi L-M Lajos

Numele meu este Tófalvi Zita, locuiesc în Fântâna Brazilor împreună cu familia. În 2016 am pornit afacerea mică de familie, activitatea principală fiind prelucrarea fructelor și legumelor.

Adevărul este că ideea provine dintr-un film (în jurul anului 2002), în care o femeie tânără s-a mutat la țară, a avut probleme financiare și a început să facă gem din merele din livada s-a, pe care le vindea în sat. Până la sfârșitul filmului deja are comenzi uriașe. Deja în seara respectivă m-am gândit, că ar trebui și eu să profit de posibilitatea dată și să completez veniturile familiei cu produse obținute din prelucrarea fructelor de pădure din zonă.

La început am preparat produse din afine, dar cu timpul am primit solicitări noi, acum avem aproape 50 de produse. Pe paleta noastră avem mai mult produse din fructe de pădure, care conțin mai multe vitamine și sunt mai gustoase față de cele cultivate.

Angajații fimei sunt membrii familiei. Există cazuri când la sortarea și curățarea unor cantități mai mari de fructe solicit ajutorul vecinilor sau prietenilor.

Recoltarea se face pe aprox. 4-5 Ha.

Vânzarea se realizează la târguri, diferite evenimente, magazine.

Tofigem

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gem de fructe de pădure cu busuioc 300g-Tofigem”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!