fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Produse lactate Szellő

Category
Tags , ,

Descriere

Produsele lactate sunt livrate cu autoutilitara proprie frigorifică în Odorheiu Secuiesc și la o distanță de 30 km de Odorheiu Secuiesc.

Nu ne angajăm să trimitem alimente perisabile de ex. produse din lapte la distanțe mai mari de 30 de km Odorheiu Secuiesc, deoarece nu putem garanta continuitatea lanțului frigorific.

Toate produsele lactate pot fi cumpărate din magazinul nostru, din str. II. Rákóczi Ferenc, nr. 15

Produse: 

Brânză Szellő cu chimen: 9,90 lei/200g

Brânză Szellő cu piper: 9,90 lei/200g

Brânză Szellő cu arpagic: 9,90 lei/200g

Brânză Szellő cu chili: 9,90 lei/200g

Telemea: 26,60 lei/kg

Cașcaval Gouda: 250g /12,50 lei

Brand

Csengő Cooperativa Agricolă

Deja în numele Cooperativei Csengő regăsim valorile și obiectivele acestuia, precum și de cine și pentru cine a fost fondată. Cooperativa a fost adusă la viață de către fermierii din trei sate, Frumoasa, Nicolești și Bârzava, și astfel reprezintă, până în ziua de azi, oamenii locali.

Știm că nu iubim produsele locale doar pentru că au fost produse la noi, ci și pentru că aceștia reprezintă munca oamenilor locali. Scopul nostru este mai mult decât a produce: vrem să creăm un nivel de calitate care ne face și pe noi bucuroși, de care putem să fim mândri.

Ar fi un mare păcat să nu exploatăm comorile regiunii noastre. În produsele Csengő regăsim prospețimea pășunilor și cel mai proaspăt lapte a vacilor îngrijite și prețuite. În această misiune nu suntem singuri, deoarece cu cooperativa Keresztúri ne completăm unul pe altul, astfel prezentând un bun exemplu a gândirii cooperatiste.

Laptele din Secuime și prelucrarea acestuia de către mâini atente asigură că oricine gustă produsele Szépvízi, va consuma doar produsele cele mai proaspete și gustoase. Aceasta este completat de faptul că echipa noastră caută mereu noi provocări și are scopul de a oferi în mod continuu noi gusturi pentru consumatorii produselor lactate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Produse lactate Szellő”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!