fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék
Outof stock

Ceapă fulgi pentru tocănițe 40g

3,00 lei

Stoc epuizat

SKU 00001806
Category
Tags , ,
Jolimex

Brand

Iolimex SRL

"Înființată de Jolán Bíró, IoliMex K.F. T. a început ca distribuitor de produse alimentare private 1992. După șase ani, in 1998, compania s-a extins cu o fabrică de muștar și sos, primul produs fiind bine cunoscutul muștarul Tónus.  Gamei de produse  IoliMex au fost adaugate din 2007 și alte branduri. Aceste sunt:  ketchupul  Kratos, maioneza Bonnaise, precum și clasicul sos de rosii Tomas. Cele mai recente produse bazate pe o rețetă unică și secretă sunt Ábel Székely și Mustar Eszter Transilvania. "

Mustarul secuiesc Abel

Cel mai nou produs premium, mustarul secuiesc Abel este un produs cu gust unic, adevarat secuiesc, creat in scopul pastrarii traditiilor noastre. Reprezinta valori de baza secuiesti, cum ar fi: alimentatia sanatoasa, legatura la cultura noastra si respectarea traditiilor. Datorita modului de viata in mijlocul naturii, efectele negative ale lumii civilizate au afectat in mai putina masura modul de viata a secuilor, prin urmare mustarul atat de indragit a ramas si in zilele noastre un produs natural adevarat, fara adaosuri artificiali. Oferim Mustarul Secuiesc Abel ca un produs natural la mancarurile noastre sanatoase.

Mustarul ardelenesc Eszter

Cel mai recent produs premium creat de noi este. In caracterul lui puternic se reflecta eroina legendei Lacului Rosu, Fazekas Eszter. Prin ambalajul, culorile si detaliile folosite in design se recunoaste caracteristicile legendelor din Transilvania, iar in gustul lui personalitatea picanta a lui Eszter.

Jolimex

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceapă fulgi pentru tocănițe 40g”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!