fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Produse lactate “Keresztúri”

Produsele lactate sunt livrate cu autoutilitara proprie frigorifică în Odorheiu Secuiesc și la o distanță de 30 km de Odorheiu Secuiesc.

Nu ne angajăm să trimitem alimente perisabile de ex. produse din lapte la distanțe mai mari de 30 de km Odorheiu Secuiesc, deoarece nu putem garanta continuitatea lanțului frigorific.

Toate produsele lactate pot fi cumpărate din magazinul nostru, din str. II. Rákóczi Ferenc, nr. 15

Produse: 

Brânză de vacă 500g/10,00 lei

Cașcaval afumat Pasztor 250g/11,70lei

Brânză Burduf 300g/11,00lei

Cașcaval Küküllő 250g/11,00 lej

Cașcaval Nyiko mini 200g/8,80lei

Cașcaval Dalia 325g/14,50 lei

Cașcaval Gazdasszony 200g/9,50 lei

Cașcaval Trappista 250g/11,00 lei

Lapte 1l/4,10 lei

În cazul în care doriți să comandați din această categorie de produse, la comandă la observații treceți numele și cantitatea produsului dorit.

 

 

Category
Tags ,

Brand

Târnava Mare Cooperativa Agricolă

Târnava Mare Cooperativa Agricolă
O alianță a producătorilor locali
Marca Keresztúri nu a fost creată doar pentru a prelucra laptele, ci și cu scopul de a asigura stabilitate și securitate pentru fermierii locali, pentru a fi o bază pe care ei pot conta, o organizație care cumpără laptele în mod constant și care face produse de calitate din acesta.
Suntem mândri de munca noastră
Scopul nostru este acela de a face produse cu care să ne mândrim când le vedem pe rafturile magazinelor. Și totodată vrem ca și fermierii să simtă același lucru, pentru că munca lor se află în aceste produse.
Baza Keresztúri este calitatea
Baza mărcii Keresztúri este laptele de calitate, ceea ce depinde de trei factori principali: fermierul, comportamentul lui cu animalele și mediul înconjurător. Acestea formează un lanț ce asigură condițiile optime pentru a oferi cumpărătorilor doar produse proaspete și gustoase.
Preferata noastră: familia
Marca Keresztúri înseamnă mai mult decât un produs: am dorit să creăm o marcă jucăușă, simpatică și un adevărat prieten al familiei. Caracterul jucăuș și prospețimea mărcii nu se vede doar pe ambalaj, ci se simte și în spiritul echipei noastre: suntem deschiși la nou, încercăm să descoperim nevoile consumatorului și încercăm să producem în concordanță cu acestea, pentru că suntem conștienți de faptul că dacă nu acordăm atenție consumatorului, nici el nu ne va acord atenția și încrederea lui.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Produse lactate “Keresztúri””

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!