My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Palincă de vișine 200 ml-Jamy

49,00 lei

42%

SKU 00002304
Category
Tag
Jamy pálinka

Brand

Palinca Jamy Distillery

Palinca Jamy Distillery

Pălinca de fructe Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație. Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajuns în paharul Dumneavoastră să reflecte străduința noastră pentru obținerea unor produse cu vitalitate si gust de fruct elegant.

Produsele noastre sunt prezente permanent la concursuri de renume din Austria (Destillata) si Ungaria (Quintessence) obținând rezultate însemnate. În manufactura noastră producem distilate 100% naturale prelucrate exclusiv din fructe selectate și spălate. Fermentarea fructelor desâmburizate, măcinate se desfășoară în mediu controlat si răcit pentru obținerea decoctului de fructe proaspăt si aromat.

Procesul de creație al pălincii înseamnă mai mult decât tradiția, tehnologia modernă, contribuția omului este incontestabilă la fel cum a fost cu secole în urmă, în lumea băuturilor locale ne dezvăluie o valoare, care a supraviețuit era de prohibiție a comunismului, totodată ne amintește proaspăt si intensiv de valorile noastre locale ascunse.

Jamy pálinka

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Palincă de vișine 200 ml-Jamy”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!