My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék
Outof stock

Saleuri cu cașcaval 250g-Tofigem

13,00 lei

Stoc epuizat

SKU 00002241
Category
Tag
Tofigem

Brand

ÎF Tófalvi L-M Lajos

Numele meu este Tófalvi Zita, locuiesc în Fântâna Brazilor împreună cu familia. În 2016 am pornit afacerea mică de familie, activitatea principală fiind prelucrarea fructelor și legumelor.

Adevărul este că ideea provine dintr-un film (în jurul anului 2002), în care o femeie tânără s-a mutat la țară, a avut probleme financiare și a început să facă gem din merele din livada s-a, pe care le vindea în sat. Până la sfârșitul filmului deja are comenzi uriașe. Deja în seara respectivă m-am gândit, că ar trebui și eu să profit de posibilitatea dată și să completez veniturile familiei cu produse obținute din prelucrarea fructelor de pădure din zonă.

La început am preparat produse din afine, dar cu timpul am primit solicitări noi, acum avem aproape 50 de produse. Pe paleta noastră avem mai mult produse din fructe de pădure, care conțin mai multe vitamine și sunt mai gustoase față de cele cultivate.

Angajații fimei sunt membrii familiei. Există cazuri când la sortarea și curățarea unor cantități mai mari de fructe solicit ajutorul vecinilor sau prietenilor.

Recoltarea se face pe aprox. 4-5 Ha.

Vânzarea se realizează la târguri, diferite evenimente, magazine.

Tofigem
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!