fbpx
My Cart
0,00 lei
Produse

Săpun de urzică 100g Alexi

10,00 lei

Categories ,
Tag
Bio Alexi

Descriere

Urzica este binecunoscută despre efectele sale benefice. Se poate folosi pe orice tip de piele, eczemă și ciuperca piciorului. Se poate folosi și pentru spălarea părului.

Ingrediente: ulei de măslin, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de porumb, apă distilată, lapte de capră, urzică, uleiuri esențiale naturale, făină de fulgi de ovăz, ulei sâmburi de struguri. Datorită procesării la rece săpunurile conțin multă glicerină.

Brand

Bio Alexi Cosmetics SRL

Săpunuri artizanale din ingrediente naturale

Firma BIO ALEXI SRL a fost înființat in anul 2012, cu scopul de a prepara produse cosmetice naturale și de încredere, pentru a servi nevoile consumatorilor. Firma noastră și-a început activitatea cu prepararea săpunurilor, care au devenit produse de succes atât pe piața din țară, cât și în străinătate.

Produsele noastre sunt numai din ingrediente naturale, făcute în manufactură. În afară de săpunuri mai preparăm și alte produse din ingrediente naturale, cum ar fi: creme, deodoranți, luciu de buze, uleiuri, etc.

Despre produsele noastre

Cele mai importante caracteristici ale săpunurilor Bio Alexi sunt:

Procedeul de fabricaţie: produsul nostru se fabrică printr-un procedeu rece, glicerina este produsă de uleiurile din compoziţie, printr-o uscare îndelungată de 8 săptămâni. Produsul nu este fragil şi nu se năruie, astfel poate fi utilizat timp îndelungat.

Se compune numai din componenţi naturali, cum ar fi: uleiuri vegetale, uleiuri medicinale, plante medicinale, nămol medicinal, legume şi fructe.

Nu conţine parfumuri artificiale, coloranţi, şi nici conservanţi.

Conţine uleiuri esenţiale naturale, care au un efect terapeutic; majoritatea lor pot fi consumaţi şi în interior.

Toate produsele noastre sunt testate conform legislaţiei române şi europene, respectând toate reglementările de calitate, după ce se eliberează certificatele de calitate. Având în vedere că produsele noastre sunt fabricate din materii prime 100% naturale, este în curs şi calificarea lor BIO.

Bio Alexi

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de urzică 100g Alexi”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping