My Cart
15,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék
Vezi coșul “Biscuiti artizanali cu afine 180g” a fost adăugat în coș.

Tagliatelle cu trufe 250g- Váncsa

10,00 lei

SKU 00002353
Category
Tag

Descriere

Ingrediente:  făină din grâu dur,  ouă (10%), trufe (1,5%), apă.
Timp de fierbere: 4-5 minute

Brand

Váncsa Multiplast SRL

Producția de paste făinoase tradiționale reprezintă activitatea principală a societății noastre din Sfântu Gheorghe, zonă cunoscută printr-o varietate de produse tradiționale, în special din domeniul alimentar.

Societatea și-a început activitatea în 1990, pe baza unei rețete tradiționale de peste 100 de ani, cu producția de fidea și tăiței de casă, în procesul de fabricație folosind făină de cea mai bună calitate și ouă proaspete, fără utilizarea conservanților, ingredientelor artificiale sau coloranților. La cererea pieței am lărgit gama de produse, momentan producem peste 30 de tipuri, s-au realizat investiții în infrastructură și tehnologie.

Atât în procesul de fabricație a pastelor făinoase tradiționale cât și la ambalarea acestora, se utilizează metodele tradiționale de prelucrare și ambalare manuală, numai astfel se poate obține gustul original.

Printre principalele produse se numără sortimentele pentru supe: fidea de casă, tăiței zimțate, frunzulițe, melcișori pentru supe (specifice formelor de paste folosite la nunți în Ardeal), rombulețe,  pătrățele, benzi zimțate.

Pastele scurte sunt de diverse forme: spirale, melci  cele mai folosite forme în regiunea noastră, pene, melci spiralați, pătrate mari consumate lângă varză (tot o specialitate a regiunii noastre), scoici, pipe mari și mici.

Spre bucuria noastră, după 20 de ani de experiență pe piața de paste făinoase din România, putem să afirmăm că există o tendință de creștere a consumului pastelor făinoase tradiționale cu ouă, produse premium  și sperăm că produsele noastre (gustul produselor noastre) vor fi apreciate și de specialiștii,  consumatorii cei mai exigenți.

Continuăm să dezvoltăm gama de produse și să extindem oferta de paste făinoase realizate din făinuri speciale, integrale și cu conținut redus de hidrocarburi, destinat consumatorilor diabetici

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!