Modalități de plată disponibile (Cum plătesc?)

Plata produselor comandate prin interemediul website-ului www.helyenvalo.ro se poate efectua în următoarele moduri:

  • plata în numerar la livrare, în momentul primirii produsului, prin achitarea acestuia către reprezentanții HELYÉNVALÓ – pe baza bonului fiscal aferent comenzii sau chitanței aferente contravalorii facturii emise (disponibil pentru persoane fizice și juridice);
  • plata prin transfer bancar după emiterea facturii și înaintea livrării produselor
  • plata cu cardul prin platforma Eu Platesc

   Modalități de livrare a produselor (Cum cumpăr?)

HELYÉNVALÓ își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților (e-mail sau telefon).

  • Produsele neambalate se găsesc în magazinul Helyénvaló din Odorheiu Secuiesc.
  • Pachetele comandate sunt livrate cu autoutilitara proprie frigorifică în Odorheiu Secuiesc și la o distanță de 30 km de Odorheiu Secuiesc. Acestea pot include produse lactate și produse din carne preambalate, legume proaspete, fructe și orice alte produse care pot fi găsite în magazinul Helyénvaló din Odorheiu Secuiesc. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 de lei. Pe teritoriul orașului Odorheiu Secuiesc livrarea este gratuită, în aria de 30 de km a orașului transportul este de 1 leu/km, care este calculat automat de sistem după introducerea codului poștal. Valoarea acestuia va apărea separat pe lângă valoarea produselor comandate.
  • Nu ne angajăm să trimitem alimente perisabile (lapte, produse din carne, legume proaspete, fructe) la distanțe mai mari de 30 de km Odorheiu Secuiesc, deoarece nu putem garanta continuitatea lanțului frigorific. Pachetele sunt livrate de un serviciu de curierat, iar clientul trebuie să plătească taxa de serviciu de curierat,  care este calculat automat după introducera codului poștal, valoarea acestuia va apărea pe factură separat pe lângă valoarea produselor comandate.
  • Ce nu se poate comanda este disponibil în magazin!

La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă.

 

 

.