fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei

Barackos mártás (chutney) 190 g

17,00 lei

Roston sült húsok mellé ajánljuk.

Termelő

Transylvania Food Company KFT

Nagymama pincéje- Erdély zamata

Minden alkalommal, amikor valaki megkóstolja a termékeinket azt mondja, “Olyan az íze, mint otthon, nagymamánál!” Azokban az időkben, amikor nem volt elektromos áram vagy hűtőszekrény, nagymama a ház alatt erre a célra kiépített pincében tartotta frissen a termékeket a tél folyamán, ahol a hőmérséklet és a levegő páratartalma egész évben állandó volt. Amikor vendégül látott valakiket, nagymama különféle élelmiszereket vett elő a pincéből, hogy abból főzzön. Innen jön a Nagymama pincéje megnevezés, amellyel azonosulnak a termékeink.

Termékeink

A felhalmozott tudás, valamint technológia révén igyekszünk új termékeket kifejleszteni a környék bőséges gyümölcseiből, úgymint pikáns mártásaink (chutney) és szilva, barack, alma és birsalma szószok.

Újító hagyományos receptek

Receptjeink a helyi hagyományokra épülnek, de fejlesztettük és javítottunk rajtuk az élelmiszerminőség magas megőrzése érdekében. Egy hagyományos termék nem más, mint egy sikeres alkotás a múltból és mi büszkék vagyunk úgy az újító, mint a kézműves termékeinkre a termékfejlesztés szemléletében.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Barackos mártás (chutney) 190 g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!