My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Betűtészta 200g-Váncsa

3,90 lei

SKU 00002346
Kategória
Címke

Leírás

Összetevők: Liszt, tojás, víz

Allergének: liszt, tojás

Főzési idő: 5 perc

Energiatáblázat 

Átlagos tápérték Tápérték / 100g
Energiatartalom 1554Kj/370kCAL
Zsír 3.0g
Szénhidrát 71.2g
Fehérje 13.5g
Allergének: glutént és tojást tartalmaz

 

Termelő

Váncsa Multiplast Kft

Vállalkozásunk fő tevékenysége alakulása óta a hagyományos, tojásos termékek gyártása. Sepsiszentgyörgy, cégünk székhelye, egy olyan vidék, ahol sokféle hagyományos terméket gyártanak, főleg élelmiszert.

A vállalkozás 1990-ben indult, egy hagyományos, 100 éves recept alapján, csak a „vékony laska", ahogyan nálunk mondják, készítéssel. A gyártási folyamatban minőségi lisztet és friss tojást használunk, színezék- és adalékanyag nélkül. A fogyasztók, piac kérésére fokozatosan új termékeket vezettünk be, köret- és levestésztákat. Jelenleg több mint 30 féle tésztát gyártunk, folyamatos befektetéssel és piackutatással sikerült fenntartani vállalkozásunkat.

A hagyományos előállítási, szárítási módszereket használjuk a gyártás folyamatában, a termékek csomagolása csak kézzel történik, betartva a higiéniai és egészségügyi szabályokat.
Levestészták: cérnametélt, bordástészta (lúdgége, csigatészta), eperlevél, eperszalag, zabszem, betűtészta,csillagocska.
Körettészták: széles, recés metélt, orsótészta, kicsi és nagy pipa, kicsi és nagy kagyló, tollhegy, malacfarok, káposztáskocka (vidékünkön legkedveltebb körettészta).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!