Provine din Sud-vestul Angliei, din Ducatul Somerset. Și-a căpătat denumirea după orașul Cheddar din ducat, presupusul loc natal al brânzei. A fost preparată încă din sec. al 16-lea, iar din secolul al 19-lea se prepară cu tehnologie mecanizată. Trece printr-un proces de maturare de minim 45-60 de zile, are o culoare portocalie, este o brânză semitare obținută din lapte de vacă degresat.
Brânză maturată Cheddar~320g- Karpaten Milk
20,80 lei
65,00 lei/kg
Brand
Karpaten Milk Srl
SC Karpaten Milk SRL a fost înființată în anul 2002, ca afacere de familie începând producția în domeniul lactatelor în anul 2005, la 4 km de Gheorgheni în localitatea Valea Strâmbă.
Activitatea noastră principală se concretizează prin producerea brânzeturilor maturate din lapte de cea mai bună calitate achiziționată de la ferme din jurul Gheorgheniului.
Datorită prestației noastre pe piața de profil precum și a calității constante a produselor noastre am trecut la producția în regim de microîntreprindere.
Prin combinarea unei tehnologii moderne de fabricație cu experiența dobândită pe meleaguri elvețiene, pe baza unor rețete elvețiene sau proprii, brânzeturile maturate produse de noi se încadrează în categoria premium. Brânzeturile TEKERŐI și SUGÓ se maturează în 6-8 luni, iar brânzeturile TILSIT ajung la matirutate deplină în 2-4 luni. Deasemenea producem brânzeturile din categoria DEJUN ce se bucură de o popularitate foarte mare printre consumatori, condimentate numai cu condimente naturale de cea mai bună calitate.
Acordăm o atenție deosebită menținerii unui nivel de calitate optim și constant.
