fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Szellő tejtermékek

Leírás

Székelyudvarhelyre és 30 km-es körzetében saját hűtőautónkkal szállítjuk ki a csomagokat.
Székelyudvarhely 30 km-es körzetén túl nem vállaljuk romlandó élelmiszerek küldését pl. tejtermékek, hisz nem szavatolhatjuk a hűtőlánc folytonosságát.
Tejtermékeink megvásárolhatóak üzletünkben, Székelyudvarhelyen a II. Rákóczi Ferenc utca, 15 szám alatt.

Termékek:

Szellő köményes sajt: 200g/9,90 lej

Szellő borsos sajt: 200g/9,90 lej

Szellő metélőhagymás sajt: 200g/9,70 lej

Szellő chilis sajt: 200g/9,90 lej

Sajt sós lében (telemea): 26,60 lej/kg

Gouda sajt 250g /11,80 lej

 

 

Termelő

CSENGŐ Mezőgazdasági Szövetkezet

A Csengő szövetkezet nevében is jelzi értékeit és vállalásait, illetve tükrözi azt, hogy kik és kiért hozták létre. A tejszövetkezetet három falu, Csíkszépvíz, Csíkszentmiklós és Csíkborzsova gazdái hívták életre, és így a mai napig képviseli is a helyieket.

Tudjuk, hogy nem csak azért szeretjük a helyi termékeket, mert azok itt készültek, hanem mert a saját munkánk, a helyi emberek munkája van benne. Célunk, hogy ne csak termeljünk, de olyan minőséget adjunk át, aminek mi is örvendünk, amire mi is büszkék vagyunk.

Vidékünk kincseit vétek lenne kiaknázatlanul hagyni. A Csengő termékeiben visszaköszön a legelők frissessége, a gondozott és megbecsült tehenek legfrissebb teje. Ezzel a küldetéssel nem vagyunk egyedül, hiszen a Keresztúri tejszövetkezettel kiegészítjük egymás munkáját, jó példát mutatva a szövetkezeti gondolkodás terén.

A székelyföldi tej és annak gondos kezekben történő feldolgozása biztosítja, hogy aki a Szépvízi termékét kóstolja, az csakis a legfrissebbet és a legfinomabbat fogyaszthassa. Ez kiegészül azzal, hogy csapatunk folyton új kihívásokat keres, és céljául tűzte ki, hogy folyamatosan új ízekkel lepje meg a tejtermékek fogyasztóit.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szellő tejtermékek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!