fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei

Darált medvehagyma 300g

15,00 lei

Tofigem

Termelő

Tófalvi L-M Lajos családi vállalkozás

Nevem Tófalvi Zita, Fenyőkúton élek a családommal. 2016-ban indítottuk útjára kis családi vállalkozásunkat, amelynek fő tevékenysége gyümölcs- és zöldség feldolgozása.

Igazából az ötletet egy filmből vettem (2002 körül), ahol egy vidékre költözött fiatal nő, anyagi gondjai megoldása végett a kertjében termett almából lekvárt főz, amit kezdetben a faluban próbál meg értékesíteni. A film végére, már kamion számra érkezik a megrendelés. Már azon az estén felötlött bennem, hogy én is élek az adott lehetőségekkel és a környék vadgyümölcseiből készült termékekkel kiegészítem a családunk bevételét.

Kezdetben csak áfonyás termékeket készítettünk, de évről évre mindig jött valami új igény és mostanra már közel 50 termékünk van. A termékskálánk nagy része vadon termett erdei gyümölcsökből készül, amelyek sokkal vitamindúsabbak és ízletesebbek a termesztett társaiknál.

Értékesítés szempontjából a kamionnál még nem tartunk, de nem is tűztük ki célul. Be vagyunk kapcsolódva egy olyan turisztikai programba, ahol termékkóstolással egybekötött értékesítés zajlik a székhelyen.

Alkalmazottak száma: többnyire családon belül.  Gyümölcs tisztításnál, válogatásnál (pl. homoktövis, tőzegáfonya), ha nem győzöm, hívok segítséget, szomszédot, vagy barátnőmet.

Termésgyűjtés: körülbelül 4.5 hektáron

Értékesítés: vásárokon, rendezvényeken, üzletekben, baráti körben

Tofigem

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Darált medvehagyma 300g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!