fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei
Nincskészleten

Friss tehéntúró ~500g-Karpaten Milk

10,00 lei

1kg/20,00 lej

Székelyudvarhelyre és 30 km-es körzetében saját hűtőautónkkal szállítjuk ki a csomagokat.
Székelyudvarhely 30 km-es körzetén túl nem vállaljuk romlandó élelmiszerek küldését pl. tejtermékek, hisz nem szavatolhatjuk a hűtőlánc folytonosságát.
Tejtermékeink megvásárolhatóak üzletünkben, Székelyudvarhelyen a II. Rákóczi Ferenc utca, 15 szám alatt, illetve előrendelhetőek telefonon a 0371036989-es telefonszámon, személyes átvétellel a üzletben.

Elfogyott

Kategória
,

Termelő

Karpaten Milk KFT

A Karpaten-Milk Kft 2002-ben alakult családi vállalkozásként. 2005-ben kezdtük el a tejfeldolgozást, a Gyergyószentmiklóstól 4 km-re fekvő Tekerőpatakon.

Fő tevékenységünk az érlelt sajtok gyártása melyeknek alapanyaga a Gyergyó környék gazdaságaiból felvásárolt jó minőségű tej. Sikeres működésünknek és termékeink egyre nagyobb kedveltségének köszönhetően cégünk már kisüzemi feldolgozásba lépett.

A kialakított modern gyártási folyamat és svájci tejfeldolgozási tapasztalatokat ötvözve, saját és svájci receptek alapján készült érlelt sajtjaink prémium kategóriába sorolhatók. A TEKERŐI és SÚGÓ sajtunk akár 6-8 hónapot is érlelhetők, míg a TILSIT sajtunk 2-4 hónapot is érlelhető. Ezeken kívül nagyon kedveltek a REGGELI sajt kategóriába sorolt fűszeres sajtok is, amiket csak természetes fűszerekkel ízesítünk.

Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink magas minőségi szint jének megtartására.

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Friss tehéntúró ~500g-Karpaten Milk” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 5 =

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping