Brand
Prelucrarea și Valorificarea Laptelui Trotuș Cooperativa Agricolă
Cooperativa Agricolă pentru Prelucrarea și Valorificarea Laptelui Trotuș a fost înființat în anul 2011 cu 89 de mebri, iar în anul 2012 s-au alăturat încă 21 de membri, astfel cooperativa are 110 de membri.
Cooperativa a fost înființat cu scopul de a prelucra și valorifica laptele produs în comună. Obiectivul a fost de a renova și moderniza fabrica de lapte cu echipamente tehnologice moderne, care pe atunci nu funcționa de vreo 10 ani. Ca laptele produs în zonă să fie prelucrat local.
Un alt obiectiv important a fost de a asigura fermierilor o siguranță financiară, ca să păstreze și a da mai departe valorile moștenite de strămoși.
Fabrica de lapte produce din 2018, paleta de produse se amplifică pe baza cerințelor cumpărătorilor. În primul rând producem cașcavaluri maturate semitari, din 100% lapte, nu conțin aditivi. Produsele au primit marca produs montana, și vrem să obținem și calificarea bio.
În prezent producem 12 produse, dar vrem să dezvoltăm paleta de produse.

Recenzii
Nu există încă recenzii.