fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék
Nincskészleten

Hagymapehely pörköltekhez 40g

3,00 lei

Elfogyott

SKU 00001806
Kategória
, ,
Jolimex

Termelő

Jolimex Kft

A Bíró Jolán által létrehozott Iolimex K.F.T. élelmiszer-kereskedelemmel foglalkozó magántőkéjű vállalkozásként indult 1992-ben. 1998-tól a cég egy mustár- és szósz gyárral bővült, az első termék a jól ismert Tónus mustár volt. 2007-től a IoliMex termékskálához más márkák is csatlakoztak, úgymint: a Kratos ketchup, a Bonnaise majonéz, valamint a klasszikus Tomas paradicsomszósz. Legújabb termékek az egyedi és titkos recept alapján készült Ábel Székely mustár és az Eszter erdélyi mustár.

Székely Ábel mustár

Legújabb, prémium kategóriás termékünk az egyedi ízvilágú, igazi székely Ábel mustár, amelyet a hagyományaink megőrzéséért alkottunk meg. Alapvető székely értékeket képvisel, úgymint az egészséges táplálkozás, a kultúránkkal való kapcsolat és a hagyományok tisztelete. A székelyek természetközeli életvitelének köszönhetően kevésbé érintették őket a civilizáció negatív hatásai, éppen ezért a közkedvelt mustár is megmaradt természetes termékként, mesterséges adalékmentes. Ajánljuk a székely Ábel mustárt, mint természetes terméket az egészséges ételeink mellé!

Erdélyi Eszter mustár

Legújabb, általunk létrehozott prémium kategóriás termékünk az erdélyi Eszter mustár. Erős, karakteres jellegét, a Gyilkos-tó legendájának hősnője, Fazekas Eszter ihlette. Csomagolása révén, a dizájn részleteiben és színeiben felismerhető az erdélyi legendák jellegzetessége, ízvilágában Eszter pikáns személyisége.

Jolimex

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Hagymapehely pörköltekhez 40g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!