My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Homoktövises szappan 100g Alexi

11,00 lei

SKU 00000680
Kategóriák ,
,
Bio Alexi

Leírás

Ajánlott:
Sebgyógyító hatása van, gyulladáscsökkentő. Alkalmas pszoriázisra és ekcémára.

Összetevők:
Olivaolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, törökbúza olaj, sárgarépa, kecsketej, desztilált víz, természetes illóolajok, zabpehelyliszt, homoktövis olaj. A hideg eljárással készült szappanok gazdagon tartalmaznak glicerint.

Termelő

Bio Alexi Cosmetics Kft

Kézműves szappanok természetes összetevőkből

A BIO ALEXI  Kft. 2012- ben alakult, azzal a céllal, hogy házilag állítson elő megbízható, egészséges kozmetikumokat, betöltve egy egyre jobban érződő igényt a fogyasztók részéről. Cégünk kézműves szappangyártással kezdte el tevékenységét, ami az elmúlt években sikeres termék lett a helyi piacon és külföldre is kezdték vásárolni és forgalmazni.

Termékeink csak természetes összetevőkből készülnek, kézi manufaktúra keretében. A szappan mellett folyamatosan dolgozunk más természetes alapanyagból készült kozmetikumok fejlesztésén is, mint: krémek, dezodorok, szájfény, olajak, stb.

Termékeinkről

  A Bio Alexi kézműves szappan főbb jellemzői:

  • a gyártási folyamat: hideg eljárással készül, a glicerint a 8 hetes szárítási folyamat alatt az összetevő olajak termelik ki. A gyártási folyamatnak köszönhetően a szappan nem törékeny és nem morzsolódik, ezért hosszú ideig használható.
  • csak természetes összetevőkből áll, mint: növényi olajak, gyógy olajak, gyógynövények, gyógyiszapok, zöldségek és gyümölcsök.
  • Nem tartalmaz mesterséges illatokat, színezéket és tartósítószert.
  • Természetes illóolajakat tartalmaz, amik gyógyhatással rendelkeznek, legtöbbjük belsőleg is használható.
  • termékeink be vannak vizsgálva az Egészségügyi Minisztérium által, mindenféle EU- s követelménynek megfelelnek. Mivel termékeink 100% -ban természetes alapanyagokból készülnek ezért a  BIO minősítésük is folyamatban van.
Bio Alexi

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Homoktövises szappan 100g Alexi” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!