fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei

Homoktövises krémméz 250g Szász

15,00 lei

Szász Ilyés méhész

Leírás

A homoktövises krémmézzel nem csak egy kellemesen savanykás ízű ínyencséghez jutunk, hanem egészséges lendületben tartjuk mindennapjainkat, immunrendszerünket, annak magas C-vitamin tartalmának és immunerősítő anyagainak köszönhetően.

Fogyasztását egy jól időzített bombához hasonlíthatjuk, ugyanis az első napi fogyasztástól számított pár hét, hónap elteltével szétroncsolja, felrobbantja az arcunkon megjelenő ráncokat – mi több, ezzel együtt a bennünk felgyülemlett lelki ráncokat is -, berobban a hajhagymáink legmélyebb rétegeibe, ezáltal hajunk szebb, ragyogóbb lesz. Szétrobbantja, szétroncsolja a szöveteinkben felgyülemlett-lerakódott zsírokat, szép, jó formában tartja testalkatunkat. Mondjuk ki bátran: szebbé, csinosabbá, fiatalabbá tesz a fogyasztása. Gyerekeink pedig ellenállóbbakká vállnak az állandóan leselkedő vírusos, baktériumos megbetegedésekkel szembe.

Termelő

Szász Ilyés magánvállalkozó

Föld ereje,
Nap melege
Virágok gyógyító ereje,
Kaptárzenében megérlelve,
Ott az aranyló mézben.
Használja egészsére
"A méhek csodára képesek"

Írta Örösi Pál Zoltán, a nagy méhész, kutató, elismert tudós. Ez a -viaszvárosba épített, virágillatú, magas szinten szervezett csoda magával ragadott minket is. Az ismeretség négy rajjal kezdődött. Kíváncsiság és csodálat egyre beljebb csalt e különleges világ titkainak kifürkészésében. Így jelenleg mintegy 350 méhcsalád gondozói vagyunk. Egy színes, egyedi élet részesei, kik jutalmul - virág és méh titkos szövetségének tanúi lehetnek.

Termelünk akác-, hárs-, havasi- virágmézet, virágport, propoliszt.

Akácvirágra lemegyünk Délre a Dunáig, majd onnan jövünk fel a Kárpátokon. Hazaérve 2-3 hetet a havasi méhlegelőkön, vágottasokban töltünk, majd ismét lemegyünk a Kárpátokon túlra, Dobrudzsába a hársvirágzásra. A havasi méhlegelőkön marad egész nyáron mintegy 80-100 méhcsalád. Itt történik a családok frissítése, szaporítása, az anyanevelés is. Innen, a Sóvidék öléből, Parajdról értékesítjük megtermelt mézünket. Mintegy tíz éve foglalkozunk a direkt eladással, ami igényessé és változatossá tette termékeinket.
2006-tól méhészetünk bioméhészeti engedéllyel rendelkezik.

Télen, jól felszerelt asztalos műhelyemben - méhész-asztalosként - kaptárakat, keretléceket készítek megrendelésre. Méretre bármilyen kaptártípust vállalok.
SAPARD pályázattal egy másik régi álmunk vált valóra - a műlép készítés.
Hidegen hengerelt, jó minőségű műlépet készítünk, bármilyen méretre. Lehetőségünk van a kliensnek saját viaszát kiönteni amennyiben ez legalább 50 kg.

A havasi méhlegelokön marad egész nyáron mintegy 80-100 méhcsalád.A havasi vegyes virágmézet, virágport termelnek itt a méhcsaládok. A virágpor a természetben fellelhető egyik legkomplexebb élelmiszer. Vitaminok, enzimek, aminosavak, makro- és mikroelemek, keserűanyagok, illóolajak és más gyógyhatású anyagok természetes forrása.

Szász Ilyés méhész

További információk

Tömeg

250 gr

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Homoktövises krémméz 250g Szász” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − tizenkettő =

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping