fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei
Nincskészleteb

Jamy Kajszibarack pálinka 40 ml

16,50 lei

Jamy Kajszibarack pálinka

Elfogyott

Kategória
Címke
Jamy pálinka

Leírás

Kajszibarack:

Az érett gyümölcs gazdag aromákkal bír. Virágos illatú, citrusos, baracklekvárra emlékeztető ízvilág, mely kóstolás után hosszasan megmarad.

Termelő

Jamy Pálinkamanufaktúra

Jamy pálinkafőző

A Jamy pálinka egy kiváló szeszes ital, amely minőségi őshonos gyümölcsökből készül, modern technológiával. A gyümölcsök nagyfokú szigorúsággal kerülnek feldolgozásra, remélve, hogy az Önök poharába került párlat tükrözi az erőfeszítésünket, életerős és elegáns gyümölcsízű terméket kínálva.

Termékeink folyamatosan jelen vannak osztrák (Destillata) és magyarországi (Quintessence) neves versenyeken, jelentős eredményeket elérve. Manufaktúránkban válogatott, mosott és így feldolgozott gyümölcsökből készülnek a 100%-ban természetes párlataink. A kimagozott, megőrölt gyümölcsök érlelése ellenőrzött és hűtött környezetben történik, a friss és aromás főzet eléréséért.

A pálinkafőzés folyamata több mint hagyomány, a modern technológia, az ember tudása kétségtelenül hozzájárul ahhoz, úgy, mint évszázadokkal ezelőtt, a helyi szeszes italok világában felfedi azt az értéket, amely túlélte a kommunizmus tiltását, ugyanakkor intenzíven emlékeztet a rejtett helyi értékeinkre.

Jamy pálinka

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Jamy Kajszibarack pálinka 40 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − 18 =

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping