fbpx
My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Keresztúri tejtermékek

Székelyudvarhelyre és 30 km-es körzetében saját hűtőautónkkal szállítjuk ki a csomagokat.

Székelyudvarhely 30 km-es körzetén túl nem vállaljuk romlandó élelmiszerek küldését pl. tejtermékek, hisz nem szavatolhatjuk a hűtőlánc folytonosságát.

Tejtermékeink megvásárolhatóak üzletünkben, Székelyudvarhelyen a II. Rákóczi Ferenc utca, 15 szám alatt.

Termékek:

Tehéntúró 500g/10,00 lej

Füstölt Pásztor sajt 250g/11,70 lej

Burduf túró 300g/11,00 lej

Küküllő sajt 250g/11,00 lej

Nyikó mini sajt 200g/8,80 lej

Dália sajt 325g/13,50 lej

Gazdasszony sajt 200g/9,50 lej

Trappista sajt 250g/11,00 lej

Tej 1l/4,10 lei

Amennyiben ezekből a termékekből szeretne rendelni, a megrendelésnél a megjegyzéshez tüntesse fel a kívánt termék nevét, illetve a mennyiséget.

 

Kategória
,

Termelő

Nagyküküllő Mezőgazdasági Szövetkezet

A Keresztúri márka nem csak azzal a céllal jött létre, hogy a tejet feldolgozza, hanem hogy stabilitást és biztonságot nyújtson a helyi gazdáknak, egy olyan alapot, amelyre építhetnek, egy szervezet, amely állandó jelleggel felvásárolja a tejet és minőségi termékeket állít elő belőle.

Célunk olyan termékek előállítása, amelyekre büszkék lehetünk, amikor eladjuk a üzletek polcairól, ugyanakkor azt szeretnénk, hogy a gazdák is ezt érezzék, hiszen az ő munkájukat dicsérik ezek a termékek.

A Keresztúri termékek alapja a minőségi tej amely három fő tényezőtől függ, elsősorban a gazda, az ő viszonyulása az állattartáshoz és a környezetéhez. Ezek egy olyan láncot formálnak, amely kedvező feltételeket biztosítanak ahhoz, hogy a vásárlók csak friss és ízletes termékeket kapjanak.

A Keresztúri több mint egy termék: egy játékos, szimpatikus és igazi családbarát márkát szerettünk volna megalkotni A játékosság és frissesség nem csak a csomagoláson látszik, hanem a csapatszellemben is érződik: nyitottak vagyunk az újra, megpróbáljuk felfedezni a fogyasztók igényeit és azzal összhangban termelni, hiszen tudatában vagyunk annak, hogy ha nem figyelünk a fogyasztókra, úgy ők sem fognak nekünk figyelmet és bizalmat szavazni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Keresztúri tejtermékek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!