My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Mézes pogácsa 300g-End-Ibo

5,00 lei

SKU 00001380
Kategóriák , ,
Címke

Termelő

END-IBO Kft

ÉDES ÉLET A HEGYEK LÁBAINÁL

Könnyen kitalálható, hogy a „márkanév” End-Ibo a keresztneveinkből jön, Endre és Ibolya.

2000-ben fogtunk neki a házicsoki készítésnek, abból a célból, hogy továbbvigyük a családi hagyományt. Mindkettőnk szülei a gyergyóremetei tejporgyárban dolgoztak, ahol fagyit és házicsokit is készítettek – tőlük örököltük az élelmiszeripar iránti vonzódást. A családi ház melletti 128 négyzetméteres épületben, elsősorban a családtagok, majd néhány alkalmazott segítségével kezdtük el a munkát.

Mivel rohamosan nőtt a csoki iránti kereslet, bővíteni kellett, így 2001-ben 150 négyzetméteres alapterületű csokigyárat építettünk egy szinttel, amely mellé két év múlva egy 150 négyzetméteres raktárt is felépítettünk. Ezután 2005 júniusban kezdtük el az új termelőfelület építését ahol az újabb End-Ibo termékeket, a mézes pogácsát, valamint a kókuszcsókot készítjük.

A pogácsagyártás titkát Magyarországon tanultuk, egy ottani partnertől vásároltuk meg a technológiát. „Szükség van olyan termékre is, amelyiknek hosszabb a szavatossági ideje”. A mézes pogácsa és a kókuszcsók egyáltalán nem tartalmaz tartósítószert, a csokoládé csak a nyári hónapokban egy kis mennyiséget.

A legtermészetesebb és a legjobb nyersanyagokat használjuk, hogy a legjobb minőségű termékeket állítsuk elő kedves vásárlóinknak. Célunk az igazi házicsokoládé ízének megőrzése, ami mosolyt csal a gyerekek és felnőttek arcára egyaránt és kellemes emlékeket idéz. A házicsokoládét elegendő csak egyszer megkóstolni, és örök életünkre függő viszonyba kerülünk vele.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Mézes pogácsa 300g-End-Ibo” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!