fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei
Nincskészleten

Székely havasok teája 20g

9,00 lei

Elfogyott

Szentábrahámi Gyógynövényes

Termelő

TRANSYLVANIAN TEAS & SPICES KFT-D

A „SzentÁbrahámi” székely termékek Kárpát-medence legmagasabb minőségű gyógynövényteái és fűszerei, amelyek méltó képviselői a természet tisztaságának és lakói magas szintű, egészséget, fenntarthatóságot biztosító tudásának. Ezek, a Székelyföld termékei, energiát, életerőt és egészséget sugároznak, ugyanakkor megmutatva egy igazi székely család munkáját, az élet és a természet iránti tiszteletét. Minden tasak teából és fűszerből sugárzik a saját munka, az életfilozófiánk és szeretetünk.

A kert egy 300 éves ősi kúria egy hektáros kertjében jött létre 2010-ben. Az itt megtermesztett növényekből szálas teák készülnek (a növényi részeket száruktól megtisztítva, egészben kerülnek a tasakokba, nem pedig összeszacskálva), ezek a legmagasabb minőséget képviselik az étrend-kiegészítők ezen családjában. A végtermékek minőségét a manufakturális munka is emeli, előállítása során minden munkafázis kézi munkával történik, a magvetéstől, szaporítástól kezdve, a kézi kapáláson át, gyógynövények vágása, szárítóban való forgatása, tisztítása, keverése, majd egészen a tasakokba való csomagolása, lezárása és címkézése is.

A fűszerek alapanyaga olyan gyógy- és fűszernövények, amelyek egykor közismertek voltak a konyhában, mára viszont már elfelejtődtek. Újra visszakerülnek így a mindennapi konyhák fűszervilágába az izsóp, a körömvirág, a zsálya, a menta, a szurokfű, medvehagyma, stb.

Szentábrahámi Gyógynövényes

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Székely havasok teája 20g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!