fbpx
My Cart
0,00 lei
Termelőink termékei

Székely málnalevél tea 20g

9,00 lei

Szentábrahámi Gyógynövényes

Termelő

TRANSYLVANIAN TEAS & SPICES KFT-D

A „SzentÁbrahámi” székely termékek Kárpát-medence legmagasabb minőségű gyógynövényteái és fűszerei, amelyek méltó képviselői a természet tisztaságának és lakói magas szintű, egészséget, fenntarthatóságot biztosító tudásának. Ezek, a Székelyföld termékei, energiát, életerőt és egészséget sugároznak, ugyanakkor megmutatva egy igazi székely család munkáját, az élet és a természet iránti tiszteletét. Minden tasak teából és fűszerből sugárzik a saját munka, az életfilozófiánk és szeretetünk.

A kert egy 300 éves ősi kúria egy hektáros kertjében jött létre 2010-ben. Az itt megtermesztett növényekből szálas teák készülnek (a növényi részeket száruktól megtisztítva, egészben kerülnek a tasakokba, nem pedig összeszacskálva), ezek a legmagasabb minőséget képviselik az étrend-kiegészítők ezen családjában. A végtermékek minőségét a manufakturális munka is emeli, előállítása során minden munkafázis kézi munkával történik, a magvetéstől, szaporítástól kezdve, a kézi kapáláson át, gyógynövények vágása, szárítóban való forgatása, tisztítása, keverése, majd egészen a tasakokba való csomagolása, lezárása és címkézése is.

A fűszerek alapanyaga olyan gyógy- és fűszernövények, amelyek egykor közismertek voltak a konyhában, mára viszont már elfelejtődtek. Újra visszakerülnek így a mindennapi konyhák fűszervilágába az izsóp, a körömvirág, a zsálya, a menta, a szurokfű, medvehagyma, stb.

Szentábrahámi Gyógynövényes

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Székely málnalevél tea 20g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!