My Cart
0,00 lei
Helyénvaló Helyi Bolt | Egy helyen nagyon sok helyi termék

Teljes kiőrlésű rozsliszt 500g-Condiplant

2,90 lei

SKU 00002260
Kategória
,

Termelő

Condiplant Kft

A Condiplant Kft 2013 ban alakul.
Tevékenységi terület: gyógy- és fűszernövények termesztése, spontán flórából történő begyűjtés, és ezen növények feldolgozása.
A termesztő és feldolgozó tevékenység Nyárádgálfalván indult. Az alapítók családi termőföld területei Vajdaszentivány és Szászrégen határában vannak, melyek minősége sokkal jobb mint a Nyárádmenti földeké, így 2014-től a Condiplant Kft bérbe vette ezeket a területeket és a feldolgozás is átkerül Vajdaszentiványra. Jelenleg 22,5 ha van művelésben Vajdaszentivány határában és 14,0 ha Szászrégen határában.
Főbb termesztett növények: kamilla, menta, kapor, csombord, levélpetrezselyem, repce, szója.
2016-ban elinditottuk 10 ha Bio minősítését. Ennek gyomtalanítása érdekében Tönköly búzát vetettünk, ennek termesztésével is nagyon jó eredményeket értünk el (3,5 t/ha).
Tönkölybúza feldolgozására munkapontot hoztunk létre Marosvásárhelyen, Dózsa György utca 76 szám alatt. A munkapont a következő feldolgozási folyamatokat foglalja magába: tisztítás, hántolás, őrlés, szitálás, csomagolás, minőségi ellenőrzés.
Az őrlés kíméletesen, lávaköves malomban történik (a fém őrlőfelületek elősegítik a hasznos hatóanyagok bomlását). Az őrlés mindig frissen hántolt búzából történik, így a mikrobiológiai értékek is jónak mondhatóak. A munkapont élelmiszeripari szempontból engedélyezett (724/20.08.2018).
A továbbiakban reményeinknek megfelelően bővül a gyógylisztek palettája teljes kiőrlésű finom lisztekkel, mint rozs, köles, zab, hajdina.

A Condi Plant Kft 2013-ban alakult.

Tevékenységi terület: gyógy- és fűszernövények termesztése, valamint vadon termett növények begyűjtése és feldolgozása.

Főbb termesztett növények: kamilla, menta, kapor, csombor, levélpetrezselyem, repce, szója.

2016-ban elindítottuk 10 ha terület Bio minősítését. Ennek gyomtalanítása érdekében tönkölybúzát vetettünk, ennek termesztésével is nagyon jó eredményeket értünk el (3,5 t/ha).

A továbbiakban reményeinknek megfelelően bővül a gyógylisztek palettája teljes kiőrlésű lisztekkel, mint rozs, köles, zab, hajdina.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Teljes kiőrlésű rozsliszt 500g-Condiplant” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!