fbpx
My Cart
0,00 lei

Termelő: Bio Alexi Cosmetics Kft

Kézműves szappanok természetes összetevőkből

A BIO ALEXI  Kft. 2012- ben alakult, azzal a céllal, hogy házilag állítson elő megbízható, egészséges kozmetikumokat, betöltve egy egyre jobban érződő igényt a fogyasztók részéről. Cégünk kézműves szappangyártással kezdte el tevékenységét, ami az elmúlt években sikeres termék lett a helyi piacon és külföldre is kezdték vásárolni és forgalmazni.

Termékeink csak természetes összetevőkből készülnek, kézi manufaktúra keretében. A szappan mellett folyamatosan dolgozunk más természetes alapanyagból készült kozmetikumok fejlesztésén is, mint: krémek, dezodorok, szájfény, olajak, stb.

Termékeinkről

  A Bio Alexi kézműves szappan főbb jellemzői:

  • a gyártási folyamat: hideg eljárással készül, a glicerint a 8 hetes szárítási folyamat alatt az összetevő olajak termelik ki. A gyártási folyamatnak köszönhetően a szappan nem törékeny és nem morzsolódik, ezért hosszú ideig használható.
  • csak természetes összetevőkből áll, mint: növényi olajak, gyógy olajak, gyógynövények, gyógyiszapok, zöldségek és gyümölcsök.
  • Nem tartalmaz mesterséges illatokat, színezéket és tartósítószert.
  • Természetes illóolajakat tartalmaz, amik gyógyhatással rendelkeznek, legtöbbjük belsőleg is használható.
  • termékeink be vannak vizsgálva az Egészségügyi Minisztérium által, mindenféle EU- s követelménynek megfelelnek. Mivel termékeink 100% -ban természetes alapanyagokból készülnek ezért a  BIO minősítésük is folyamatban van.

Showing 1–16 of 17 results

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Helyénvaló helyit!